English

Rum & Svit

Strandås familjära atmosfär gör att du snabbt känner dig som hemma. Våra åtta nyrenoverade rum är ljust och trevligt inredda, en del av de med en underbar utsikt över Klarälven och branäsberget. Alla rum har WC, dusch, hårtork, tv, radio samt fri tillgång till trådlöst internet. I huvudbyggnaden finns sex av våra rum, inklusive sviten. I gäststugan finns två av de större rummen. Totalt har vi åtta rum och 26 bäddar.

Dubbelrum

Vi har sju stora dubbelrum som alla är inredda med sköna sängar. Tre av rummen har bäddsoffa där ytterligare två personer sover bekvämt.

Svit

Vår svit ligger avskilt högst upp i gästgiveriet med en fantastisk utsikt över Klarälven och Branäsberget. Sviten bjuder sina gäster på en lyxig komfort, lite utöver det vanliga. Det finns eget vardagsrum med en sittgrupp, separat sovrum och badrum med jacuzzi, dusch, golvvärme och dubbla handfat som ger din vistelse lite guldkant.

Sviten har totalt sex bäddar. Två i det separata sovrummet, två i vardagsrummets sköna bäddsoffa och två i separata sovalkover.

Övrigt

  • Vi har fri parkering för våra gäster samt handikappvänliga rum.
  • Vi tänker på allergiker och accepterar därför inte husdjur på hotellet.
  • Hotellet är rökfritt.
  • Hotellgäster är välkomna alla dagar enligt bokning/överenskommelse.

Boka via booking.com


/images/rum.jpg